Festival-info

Läs här under viktig info gällande evenemanget!

TIDTABELL:
Portarna öppnas på fredag och lördag kl. 13.00. Artisternas speltider hittar du på våra nätsidor här eller från våra sociala medier!

ARMBAND:
Alla biljetter byts till armband och med armband kan du röra dig fritt ut från och in till festivalområdet. Armbandsbytet sker vid evenemangets port.

ANLÄNDANDE:
Kokkolan Viinijuhlat ordnas i Karlebys evenemangspark, Vapaudentie 10 67100 Karleby. Evenemangsparken är cirka 500 m från Karlebys torg. Vi rekommenderar att anlända gående eller med cykel. Det är enkelt att anlända till Karleby med hjälp av kollektivtrafik och vi rekommenderar att komma med tåg eller bus.

GARDEROB:
Det finns en garderobsservice (4 €) vid evenemangets port, där du kan lämna dina saker till förvaring under evenemanget. Ett besök vid garderoben kostar 2 €. Det finns en gratis och egen garderobsservice för VIP-kunder.

PANT:
Det tilläggs en pant (4 € / 2 €) till alla dryck produkters pris. Genom att returnera en produkt med pant till ett serveringsställe, kan du utnyttja summan till ett nytt köp. Genom att returnera produkten till ett separat pantställe, kan du välja antingen en kompensation i pengar eller något annat kompensationsalternativ.

VAD FÅR MAN TA MED:
Egen mat och dricka är inte tillåtet på området, men du kan ta med dig små snacks som nötter och mellanmålsstänger. En tom, plastig och genomsynlig vattenflaska (max 0,5 L) är också tillåtet! Du kan fylla vattenflaskan på området.
Små digitalkameror och kompakta systemkameror utan stora stativ är tillåtna.

TOAPASS:
Toapasset gäller hos oss! Läs mer om toapasset här: https://ibd.fi/pa-svenska/toapass/

HITTEGODS:
Under evenemanget kan man höra efter hittegods vid garderoben. Värdefulla hittegods förs till polisstationens hittegodspunkt efter evenemanget.

DELUXE VIP -MATSERVERING:
Deluxe VIP -menyn serveras på VIP-området på båda dagarna kl. 14-19.

Snart ses vi!💙

Läs dessa också

En liten ändring i programmet

En liten ändring i programmet!   Vesterinen Yhtyeineen var tyvärr tvungna att avboka deras spelning på Kokkolan Viinijuhlat nästa sommar.En ersättande artist kommer att publiceras