28. - 29.7.2023

Kokkolan
Viinijuhlat

I Karlebys evenemangspark 28.-29.7.2023

Mer än en festival!

På Kokkola Viinijuhlat får du njuta av fantastiska artister kombinerat med högklassig mat och dryck, i den stämningsfulla evenemangsparken. 

Häng med och upplev en unik festivalupplevelse! 

Biljetter försäljning nu!

Lippupiste.fi

Nyheter

De första artisterna har publicerats till Kokkolan Viinijuhlat!

Kokkolan Viinijuhlat ordnas för tredje gången nästa sommar i Karleby evenemangspark den 28.-29.7.2023.  I somras var det publikrekord och festivalen besöktes av över 13 000 personer. Nu har de första artisterna för nästa sommar publicerats och därmed också huvudartisten, den populära brittiska synthpop-duon Hurts. Vi kommer också få se bl.a. Juha Tapio, Anna Puu, Erika […]

Mera artister publicerat till sommaren 2022

Kokkolan Viinijuhlat har i år två scener: huvudscenen och Karlebys-scen och ett omfattande program med över 20 finländska och internationella artister. Utöver huvudartisten Ellie Goulding

Ellie Goulding på lördags huvudartist

Festivalens huvudartist i år är den världsberömda brittiska sångerskan Ellie Goulding. Till artistens kändaste sånger hör Love Me Like You Do från filmen 50 Shades

Biljetter

NORMAL biljetter
två dagar

119,90€

VIP biljetter
två dagar

199,90€

VIP DELUXE
biljetter två dagar

259,90€

NORMAL
en dags biljetter

FRE 69,90€
LÖR 79,90€

BOLT VIP
en dags biljetter

FRE 109,90€
LÖR 129,90€

BOLT VIP DELUXE
en dags biljetter

FRE 159,90€
LÖR 179,90€

Info

Kokkolan Viinijuhlat är  mycket mera än en festival.

På området hittar man rikligt med sittplatser, mångsidigt utbud av mat och olika drycker samt övriga tjänster och program.

Kokkolan Viinijuhlat är en mångsidig kombination av musik, mat och dryck! Bör man uppleva själv, delta och bli förtjust.

På Wine Tasting Village of Kokkola Viinijuhlat kan du njuta av en mänga olika drycker från Mojito till Malbec. Ett brett urval av viner, öl och trendiga drycker från professionella inom området.

Food Village är bred och hög kvalitet. Matställen anländer till Kokkola Viinijuhlat över hela Finland och tar med smaker från hela världen till evenemanget. Food Village mångsidiga och högkvalitativa urval erbjuder en kulinarisk upplevelse för varje festivalbesökare!

VAD?

Kokkolan Viinijuhlat

FÖR VEM?

Evenemanget är i sin helhet K18.

NÄR?

28.-29.7.2023

Samarbetspartners