Kokkolan Viinijuhlat publicerar de första artisterna – Huvudartisten är den legendariska Spice Girls-stjärnan!

Kokkolan Viinijuhlat ordnas nästa sommar igen! Det blir två dagar fyllda med musik, mat och dryck i Karlebys evenemangspark den 26-27 juli 2024. Festivalen släpper nu sina första sju artister. Den brittiska popstjärnan Melanie C, som är känd via det framgångsrika tjejbandet Spice Girls kommer att ses som en av de främsta artisterna nästa sommar. Det finns också många inhemska toppnamn, som Vesterinen Yhtyeineen, Lauri Haav, SANNI, Janna, Teflon Brothers och Bee. Programmet kompletteras med flera artister senare under vintern. Rabatterade tvådagarsbiljetter finns nu till försäljning via Lippu.fi under begränsad tid.

Brittiska stjärnan Melanie C för första gången i Karleby

En av Kokkolan Viinijuhlats främsta artister 2024 blir den brittiska Spice Girls-stjärnan Melanie C, som har haft en lång internationell karriär och vars besök i Finland har väntats på i flera år. Senast Melanie uppträdde i Finland var 2018.

Popsångaren även känd som ”Sporty Spice” uppmärksammades 1996 med debutlåten ”Wannabe” från den legendariska gruppen Spice Girls. Popgruppen anses vara en av 1990-talets mest kända grupper och har sålt mer än 100 miljoner skivor, släppt tre studioalbum och vunnit flera prestigefyllda priser under sin karriär.  Melanie C har också en lång solokarriär bakom sig och har vunnit stora priser inom musikbranschen. Hon har sålt mer än 23 miljoner skivor och släppt flera låtar som toppat de internationella spellistorna. Till de kändaste låtarna hör bl.a. ”I Turn To You” och ”Never Be The Same Again”. Vi kommer få höra både Spice Girls och hennes egna låtar på Kokkolan Viinijuhlat.

Bland de inhemska namnen publiceras nu bl.a. Vesterinen Yhtyeineneen, en av Kokkola Viinijuhlies mest eftertraktade artister, Lauri Haav som sålde platina med det nya albumet ”Aino”, SANNI, som streamade guld med sin senaste hit ”Mielenmaisemat”, Janna, som charmade publiken under den pågående Vain Elämää-säsongen, och nykomlingen Bee, som är på frammarsch. Kokkolan Viinijuhlat publicerar flera artister under vintern. Utbudet på evenemangets vin- och matby samt trerätters Deluxe VIP-menyn kommer också att publiceras senare. 

 

Evenemanget, som har blivit något av en lokal tradition, samlar årligen tusentals besökare från hela Finland

I somras blev Kokkolan Viinijuhlat återigen en besökarsuccé och evenemanget samlade tusentals besökare från hela Finland. Trots de oförutsägbara väderförhållandena arrangerades festivalen säkert och kunderna trivdes i evenemangsparken ända in på småtimmarna.

"Vi är väldigt glada över att kunna ordna Kokkolan Viinijuhlat igen nästa sommar och är stolta över att traditionen fortsätter. Artistbokningarna har gått enligt planerna och festivalen kommer att bjuda på många spännande namn. Jag vill också tacka för all feedback vi fått efter sommarens festival. Detta är väldigt viktigt för oss och vi vill ständigt utveckla festivalen. Det är för er vi gör detta."

Tvådagarsbiljetter finns nu till försäljning – Priserna har sänkts sedan förra sommaren

Kokkolan Viinijuhlat har sänkt priserna på alla biljetter. Priserna är nu cirka 10 procent billigare än förra sommaren.

Early Bird -biljetter (priserna gäller till 21.11 kl. 23:59):

Två dagar: 89,90€

Två dagars VIP: 139,90 €

Två dagars Deluxe VIP: €179,90

 

Biljetter (priserna gäller från 22.11. kl. 00:00)

Två dagar: 99,90 €

Två dagars VIP: 149,90 €

Två dagars Deluxe VIP: 189,90 €

 

Läs dessa också

En liten ändring i programmet

En liten ändring i programmet!   Vesterinen Yhtyeineen var tyvärr tvungna att avboka deras spelning på Kokkolan Viinijuhlat nästa sommar.En ersättande artist kommer att publiceras