Tack till alla besökare på Kokkolan Viinijuhlat – vi ses igen sommaren 2024!

Kokkolan Viinijuhlat ordnades 28-29.7.2023 i Karlebys evenemangspark. Evenemanget ordnades redan för tredje gången och samlade tusentals firare till stan. Totalt uppträdde 14 artister under evenemanget. En av de mest väntade var den brittiska duon Hurts som hade två festivalkonserter i Finland. På scenen steg också den inhemska artisten Samu Haber som nyligen påbörjat en framgångsrik solokarriär. Evenemanget har blivit en tradition i Mellersta Österbotten och kommer att få en fortsättning när Kokkolan Viinijuhlat firas igen nästa år 26-27.7.2024. Blind Bird -biljetterna till nästa sommarens evenemang är nu till salu!

Brittduon Hurts bjöd på ett spektakel som blev helgens höjdpunkt

Kokkolan Viinijuhlat firades redan för tredje gången i Karlebys evenemangspark och evenemanget samlade återigen tusentals firare. På tvådagars festivalen såg vi 14 toppartister, över 100 olika dryckesalternativ och massor med glada människor. Inte ens regnvädret störde festivalbesökarna och stämningen var på topp hela helgen. Närmare 10 000 människor besökte evenemanget under helgens lopp.

Som evenemangets huvuduppträdare såg vi den brittiska syntpopduon Hurts och deras känsloveckande spektakel gav Viinijuhlat ett värdigt avslut. Övriga väntade artister var Samu Haber, Portion Boys och Alma som uppträdde på fredag. Lördagens slagnummer Kuumaa och Viivi bleknade inte heller bredvid de mer erfarna stjärnorna. På scenen såg vi också Happoradio, Erika Vikman, Anssi Kela, Indica, Arppa, Aliisa Syrjä, Ilta och The 69 Eyes.

Vi firade ett härligt veckoslut fyllt med musik och vin i Karlebys evenemangspark! Alla gillade lördagens huvuduppträdare Hurts och publiken tog den här brittiska duon emot med stor ovation” säger evenemangets ansvariga producent Jenna Fyhr.

Vi uppskattar speciellt vår festivalpublik som inte lät det ihållande regnet förstöra gemenskapen och glädjen som konsertkulturen skapar. Vi ses igen nästa år!”, berättar evenemangets festivaldirektör Ari Myllyniemi.

Kokkolan Viinijuhlat ordnas igen nästa år i juli

Kokkolan Viinijuhlat utvecklas hela tiden med stöd av kundrespons och evenemanget ordnas igen nästa år 26-27.7.2024. Första artisterna för nästa år är redan bokade och de kommer att presenteras senare. Två dagars Blind Bird -biljetter för nästa sommarens evenemang är nu till salu. Det finns ett begränsat antal av de här biljetterna och därmed gäller det att vara snabb!

Biljetter:

Två dagars Blind Bird 79,90€
Två dagars VIP Blind Bird 139,90€
Två dagars Deluxe VIP Blind Bird 179,90€

Läs dessa också

En liten ändring i programmet

En liten ändring i programmet!   Vesterinen Yhtyeineen var tyvärr tvungna att avboka deras spelning på Kokkolan Viinijuhlat nästa sommar.En ersättande artist kommer att publiceras