Tärkeät festivaali-infot

Ota tästä tärkeimmät infot talteen onnistuneita festivaalipäiviä varten!

AIKATAULU:
Portit avataan perjantaina ja lauantaina klo 13.00. Katso artistien esiintymisajat nettisivuiltamme https://kokkolanviinijuhlat.fi/ohjelma/ tai somesta!

✨RANNEKKEET:
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeksi, jolla on tarvittaessa edestakainen kulku festivaalialueelle. Rannekkeenvaihto tapahtuu tapahtuman porteilla.

✨SAAPUMINEN:
Kokkolan Viinijuhlat järjestetään Kokkolan tapahtumapuistossa osoitteessa Vapaudentie 10 67100 Kokkola. Tapahtumapuisto sijaitsee noin 500 m päässä Kokkolan torilta, joten suosittelemme saapumaan kävellen tai pyörällä. Kokkolaan on helppo saapua julkisia kulkuneuvoja käyttäen ja suosittelemmekin junalla tai bussilla saapumista.

NARIKKA:
Tapahtuman portilla on maksullinen narikkapalvelu (4 €), johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. Käynti narikassa maksaa 2 €. VIP-asiakkaille on varattu oma maksuton narikka.

PANTTI:
Kaikkien juomatuotteiden hintaan lisätään pantti (2 € tai 4 €). Palauttamalla pantillisen tuotteen anniskelupisteelle, voit hyödyntää summan uuteen ostokseen. Palauttamalla tuotteen erilliselle panttipisteelle, voit valita joko rahallisen tai muun hyvitysvaihtoehdon.

MITÄ MUKAAN:
Omat juomat sekä eväät ovat kiellettyjä, mutta voit ottaa mukaasi pieniä eväitä kuten pähkinöitä ja välipalapatukoita. Tyhjä, muovinen ja läpinäkyvä vesipullo (max 0,5 L) on myös sallittu! Vesipulloa pystyy täyttämään paikan päällä.
Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman suuria jalustoja ovat sallittuja.

VESSAPASSI:
Tapahtumassamme on käytössä vessapassi! Lue lisää osoitteesta vessapassi.fi

LÖYTÖTAVARAT:
Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

DELUXE VIP -RUOKAILU:
VIP-ruokailu järjestetään alueella molempina päivinä klo 14–19.

Pian nähdään!

Lue myös nämä

Huomenna Kokkolan Viinijuhlat, katso infot tästä!

TAPAHTUMA ON CASHLESS Tapahtumassa maksuvälineinä toimivat vain yleisimmät maksukortit. Ei käteismaksuja. AIKATAULU PERJANTAI 26.7. 15.00 PORTIT AVATAAN 16.00 KOLMAS NAINEN 17.45 JANNA 19.30 EPPU NORMAALI

Aikataulujen julkaisu

Kokkolan Viinijuhlat juhlitaan jo neljättä kertaa 26.-27.7.2024 Kokkolan Tapahtumapuistossa. htenä ensi kesän pääesiintyjistä nähdään brittiläinen poptähti Melanie C, joka tunnetaan maailman kaikkien aikojen menestyneimmän tyttöbändi