Vastuullisuus

Ekologinen vastuullisuus – välitämme luonnosta!

Panostamme nyt sekä tulevaisuudessa ympäristöystävällisiin tapahtumiin ja haemme tapahtumalle Ekokompassi-ympäristösertifikaattia. Ekokompassi-ohjelman avulla edistämme ympäristönsuojelua ja ilmastonmuutoksen torjuntaa.

Huolehdimme tapahtumasta syntyvän jätteen kierrättämisestä asianmukaisesti. Anniskelualueella myytävien alkoholijuomien hintaan sisältyy pantti. Palauta tyhjät tölkit siis panttien palautuspisteelle. Asianmukaisella kierrätyksellä vähennämme turhan jätteen syntymistä.

Voit ottaa mukaasi tyhjän juomapullon (läpinäkyvä max 0,5L) ja voit täyttäää sitä veloituksetta festivaalin vesipisteillä! Mutta älä valuta vettä turhaan, eli muista sulkea vesipisteen hana heti kun olet saanut pullosi täytee

Arvot ja turvallisuus

Kokkolan Viinijuhlille on jokainen tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Kokkolan Viinijuhlilla kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny välittömästi kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. 

Esteettömyys ja saapuminen

Olemme esteetön tapahtuma. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Voit lukea lisää esteettömyydestä Info -sivultamme.

Kokkolaan on helppo saapua julkisia kulkuneuvoja käyttäen. Suosittelemmekin, että valitset kulkuneuvoksi junan tai bussin. Tapahtumapuisto sijaitsee noin 500 metrin päässä Kokkolan torilta, joten suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävellen tai pyöräillen.