Kom på praktik till oss

Är du en positiv och modig supertyp, som älskar musik, upplevelser och evenemang? Nästa sommar har du möjlighet att få den coolaste praktikplatsen och vara en del av de bästa produktionsteamet tillsammans med oss!

Vi söker flera praktikanter till sommarens festival-arrangemang. De olika områdena är följande:
🔸 Evenemangsproduktion
🔸 B2B-produktion
🔸 Marknadsföring och kommunikation
🔸 Visuell och grafisk produktion

Mera specifika arbetsuppgifter bestäms tillsammans med den valda praktikanten för matcha praktikantens styrkor och målsättningar. Praktiken påbörjas under mars månad och sträcker sig fram till slutet av augusti. Arbetstimmarna bestäms enligt praktikens ramar.

Praktikanten bör vara minst 18-år, modig, ivrig samt en lagspelare. I samband med evenemangen kan arbetet stundvis vara hektiskt och aningen fysiskt speciellt ute på fältet. Vi förväntar oss inte att du skall kunna allt – du är ju trots allt här för att lära dig. Tidigare skolning och erfarenheter tas dock i beaktande.

Skicka in din ansökan samt information om dig själv till jenna@nordiclive.fi senast 28.2.2022. Vi kommer att svara alla sökande efter sista ansökningsdagen. Ange tydligt i din ansökan vilken praktikplats du är intresserad av.

PRAKTIK INOM EVENEMANGSPRODUKTION
Här får praktikanten lära känna själva kärnan i festivalproduktionen, och kommer att arbeta tillsammans med produktionsteamet. Praktikanten deltar på olika sätt i planering och genomförande av festivalområdet och evenemangets kärntjänster.

⁣ Till arbetsuppgifterna hör till exempel:
🔸Planering
🔸Anskaffning av material
🔸Kommunikation
🔸Logistik och lagerhantering⁣
🔸Miljö- och tillståndsfrågor
🔸Organisation och schemaläggning
… och mycket mer!

PRAKTIK INOM B2B PRODUKTION
Som praktikant inom B2B produktion får du vara en viktig del av festivalförsäljningens värld. Om den mera kommersiella biten intresserar och du kanske studerar något kundservice relaterat, kan du vara just den person vi söker! Kasta dig modigt in i försäljningens värld och sök den här praktikplatsen hos oss!

Till arbetsuppgifterna hör till exempel:
🔸Koordinering av samarbeten
🔸Kontaktande av potentiella kundföretag
🔸Aktivt säljarbete
… och mycket mer!

PRAKTIK INOM MARKANDSFÖRING OCH KOMMUNIKATION
Som praktikant inom detta område kommer du att arbeta med mångsida uppgifter inom festival och evenemangsmarknadsföring. Du fungerar som stöd åt festival-ledningen tillsammans med marknadsföringsteamet.

Till arbetsuppgifterna hör till exempel:
🔸Marknadsföring mot kunderna
🔸Intern kommunikation
🔸Planering samt utförande av marknadsföringsplaner
🔸Innehållsproduktion till sociala medier och webbsidor.
… Och mycket mer!

Som praktikan inom marknadsföring och kommunikation ser vi gärna att du har mycket goda kunskaper inom både finska och svenska, god organiseringsförmåga samt goda IT-kunskaper. Alla digitala kunskaper ses som fördel.

PRAKTIK INOM VISUELL OCH GRAFISK PRODUKTION
Du är en del av marknadsföringsteamet och med och skapar grafiskt och visuellt material till den mångsida festivalsynligheten.

Till arbetsuppgifterna hör till exempel:
🔸Mångsidiga foto och videoproduktioner
🔸Innhållsproduktion och underhåll av webbsidor
🔸Skapande av TikTok videon
🔸Innehållsproduktion av övriga sociala medier
… Och mycket mer!

Som praktikant inom grafisk och visuell produktion ser vi gärna att du har mycket goda kunskaper inom både finska och svenska, god organisationsförmåga samt goda IT-kunskaper. Alla digitala kunskaper ses som fördel.

Läs dessa också

En liten ändring i programmet

En liten ändring i programmet!   Vesterinen Yhtyeineen var tyvärr tvungna att avboka deras spelning på Kokkolan Viinijuhlat nästa sommar.En ersättande artist kommer att publiceras