Tällä viikolla – vinkit onnistuneeseen festarikokemukseen

Tulevana viikonloppuna 29.-30.7.2022 juhlitaan jälleen Kokkolan Viinijuhlat! Tapahtuma on K18, sillä koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Tapahtuma järjestetään Kokkolan tapahtumapuistossa (Vapaudentie 10 / Suntin raitti).

Tapahtuma-alueen kartta:

(voit klikata kartan isommaksi)

Kaikki tapahtuman pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi. Rannekkeet voi vaihtaa ennakkoon kauppakeskus Chydeniassa torstaina 28.7. kello 15.00-20.00 rannekkeenvaihtopisteessä tai viimeistään tapahtuman porteilla saapuessasi.

Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyy veloituksetta narikkapalvelu omalla VIP-sisäänkäynnillä.

VIP-asiakkaan edut ja mm. Deluxe ruokailun menu sekä kattausajat löydät täältä.

Tutustuthan etukäteen tapahtuman kiellettyihin esineisiin täältä. Suosittelemme ottamaan oman tyhjän vesipullon mukaan, alueelta löytyy vesipiste jossa sitä on mahdollista täyttää veloituksetta.

Löytötavaroita voi kysyä narikan infopisteestä tapahtuman aikana.

Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

Kokkolan Viinijuhlille jokainen on tervetullut omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää. Kokkolan Viinijuhlilla kunnioitetaan jokaisen fyysistä koskemattomuutta. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan puoleen.

Suosittelemme asiakkaille korvatulppien käyttöä tapahtuman esiintymislavan läheisyydessä melun vuoksi. Tapahtumassa on saatavilla myynnissä korvatulppia.

Onko sinulla kysyttävää? Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse info[at]kokkolanviinijuhlat.fi

Lue myös nämä

Lipunmyynti käynnistyy jälleen lauantaina 2.4.

Tapahtuman lipunmyynti käynnistetään uudelleen ja kaikki lipputyypit tulevat myyntiin lauantaina 2.4. klo 12.00 Lippupisteessä ja Netticketissä. Festivaalin kahden päivän lippuja ja VIP- lippuja on kovan

Lisää artisteja julkaistu kesälle 2022

Tänä vuonna uutuutena tapahtumassa nähdään kaksi esiintymislavaa: päälava ja Kokkola-lava. Kahden lavan myötä Kokkolan Viinijuhlat ovat täynnä ohjelmaa, ja tapahtumassa nähdäänkin yli 20 kotimaista ja