Ohjelmamuutos – katso päivitetty aikataulu tästä!

Kokkolan Viinijuhlien 2023 ohjelma tiivistyy tuotannollistaloudellisista syistä yhdelle esiintymislavalle aiemmin suunnitellun kahden esiintymislavan sijaan.

PERJANTAI 28.7.2023
13.00 PORTIT AUKI
14.00 ARPPA
15.45 ANSSI KELA
17.30 ALMA
19.30 ERIKA VIKMAN
21.15 INDICA
23.00 SAMU HABER
00.45 PORTION BOYS

LAUANTAI 29.7.2023
13.00 PORTIT AUKI
14.00 HAPPORADIO
15.45 KUUMAA
17.30 ILTA
19.00 ALIISA SYRJÄ
20.30 VIIVI
22.30 HURTS (UK)
00.30 THE 69 EYES

Seuraavien artistien esiintymiset jäävät pois ohjelmistosta esiintymislavojen yhdistämisen myötä: Anna Puu, Tommi Läntinen, Juha Tapio, Osmo Ikonen, Mr. President (GER), Klamydia, Kuningasidea ja Esme.

Pahoittelemme muutosta ja kiitämme kaikkia ymmärryksestä. Muutokset ovat pakollisia, jotta pääsemme nauttimaan Kokkolan Viinijuhlista tänä kesänä.

PÄIVITETTY  LIPPUHINNASTO:

NORMAALI PÄIVÄLIPPU 74,90€
NORMAALI KAHDEN PÄIVÄN LIPPU 99,90€

PASQUA VIP YKSI PÄIVÄ 119,90€
PASQUA VIP KAKSI PÄIVÄÄ 169,90€ 

PASQUA VIP DELUXE YKSI PÄIVÄ 149,90€  
PASQUA VIP DELUXE KAKSI PÄIVÄÄ 219,90€

HUOM! Mikäli olet jo ostanut lipun ja maksanut siitä enemmän kuin nykyisen hinnan, olet oikeutettu maksetun ja uuden hinnan erotuksen palautukseen.

Hinnan erotuksen palautusta voi pyytää alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta.

OHJE: Yhteydenoton syyksi tulee valita ”Lippuosto” ja aiheeksi ”Muu asia”. Lomakkeen lisätietoihin tulee kirjoittaa, että haetaan palautusta hintamuutoksesta johtuen ja tilinumero, jonne palautus halutaan.

WINE VILLAGE: YLI 100 ERI JUOMAVAIHTOEHTOA!

Kokkolan Viinijuhlien Wine Village on nyt julkaistu ja festivaalialueelta löytyy jopa yli 100 eri juomavaihtoehtoa – jokainen löytää siis varmasti suosikkinsa!

BRICCO

Briccon matkassa pääset Italian makumaailmoihin, jossa voit kokea upeat viinit ja mahtavat Spritz-cocktailit. Tiedossa on makunystyröiden ilotulitusta. Tällä pisteellä saat myös napattua festareiden tyylikkäimmät kuvat cocktailien kanssa!

KAHAKKA BREWERY

Paikallinen kokkolalainen pienpanimo tarjoaa suurella sydämellä tehdyt käsityöoluet. Jokaisen oluen takana on panimon ikioma olutsuunnittelija Nicke Kavilo – miltä maistuisikaan tuore olut suoraan tankista?

CHOICE

Kokonaan alkoholiton baari sinulle, joka haluat herkullisia juomia ilman promilleja. Tarjolla on raikkaita klassikkodrinkkejä ja muita alkoholittomia juomia.

MAVULLAA

Kestävään juhlimiseen! Tuote on 440 ml tölkki, jossa on kokonaan avattava kansi. Kannen ansiosta tölkistä muodostuu kätevä muki! Makuja löytyy Raikas Mojito, Sokeriton Ruusu-Vadelma sekä Kesäinen Tropical. Juomaa saa sekä alkoholillisena että alkoholittomana.

TIME FOR WINE -VIINIKYLÄ

Time for wine -viinikylä tekee tutustumisen viinien maailmaan helpoksi ja rennolla otteella. Time for Wine tuo tarjolle kuplabaarin samppanjoineen, pienten perhetalojen huippuviinejä lukuisista eri maista sekä kesän raikkaimmat drinkit!

TORNION PANIMO

Tornion Panimo valmistaa käsityöläisoluita ja muita juomia kotimaisista raaka-aineista ja Lapin vedestä. Myös Tornio Distilleryn tisleet ovat panimon käsialaa.

LONKEROREKKA

Lonkerorekasta löydät Hartwallin klassikoita ja lonkeroita jokaiseen makuun!

 

CAPTAIN MORGAN

Captain Morganin pisteellä tarjoillaan Captain Morgan -klassikkodrinkkejä.

 

FIREBALL

Fireballin pisteellä pääset maistelemaan Fireball-likööriä!

Lue myös nämä

Pieni muutos ohjelmistoon

Pieni muutos ohjelmistoon   Vesterinen Yhtyeineen joutuu valitettavasti perumaan esiintymisensä ensi kesän Kokkolan Viinijuhlilla.Korvaava artisti tullaan julkaisemaan pian ja ohjelmisto tulee täydentymään myöhemmin! Kokkolan Viinijuhlilla nähdään