Kokkolan Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy suomalaisilla huippuartisteilla!

Kokkolan Viinijuhlat juhlitaan jo neljättä kertaa 26.-27.7.2024 Kokkolan Tapahtumapuistossa. Kaksipäiväisen tapahtuman ohjelmisto täydentyy nyt uusilla nimillä: Kolmas Nainen, Ressu Redford, The 69 Eyes ja Antti Ketonen. Uusien artistijulkaisujen myötä myös tapahtuman päiväkohtainen ohjelmisto on julkaistu ja kaikki lipputyypit ovat myynnissä. Lisää artisteja tapahtumaan julkaistaan vielä myöhemmin. Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii tänäkin vuonna OP Keski-Pohjanmaa, joka tarjoaa kampanjahintaisia kahden päivän lippuja Kokkolan Viinijuhlille.

Tähtiartistit täydentävät Viinijuhlien ohjelmistoa

Kokkolan Viinijuhlien ohjelmisto täydentyy uusilla artisteilla. Tapahtuman lavalle nousevat legendaarinen suomirockyhtye Kolmas Nainen, viime vuonnakin Viinijuhlilla loistanut The 69 Eyes, jo vuosikymmenien ajan musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford ja mm. radiohitistä “Olisitpa sylissäni” tunnettu Antti Ketonen. Tapahtumaan on jo aiemmin julkaistu maailmankuulu Spice Girls -yhtyeestä tunnettu Melanie C, Emma-gaalassa yleisöäänestyksellä vuoden artisti -palkinnon voittanut Lauri Haav, yksi Suomen suosituimmista pop-artisteista SANNI, uusimmalla Vain Elämää -kaudella nähty Janna, lukuisista jättihiteistään tunnettu Teflon Brothers ja kovassa nosteessa oleva ja radioiden soittolistoilta tuttu Bee. Lisää artisteja tapahtumaan julkaistaan myöhemmin.

 

Perjantai 26.7.2024

Kolmas Nainen

Lauri Haav

The 69 Eyes

Janna

Teflon Brothers

Lauantai 27.7.2024

Melanie C (UK)

SANNI

Ressu Redford

Antti Ketonen

Bee

Enemmän kuin festivaali – livemusiikkia, viinien maistelua ja nautinnollisia makuelämyksiä

Kokkolan Viinijuhlilla päästään jälleen nauttimaan musiikin, viinin ja ruoan täydellisestä yhdistelmästä. Alueella päästään nauttimaan viinikylän antimista ja maistelemaan myös uusia viinejä. Ruokamaailma puolestaan tarjoilee vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Deluxe VIP -lipulla asiakkaat pääsevät kokemaan upeita makuelämyksiä kolmen ruokalajin buffetpöydän kautta. Tarkemmat tiedot Deluxe VIP -menusta, sekä alueen muista juoma- ja ruokavaihtoehdoista julkaistaan kesän aikana. 

"Tapahtuman suunnittelu ja toteutus on jo maalisuoralla, emmekä malta odottaa miten hienosti mm. Spice Girls hitit lähtee soimaan Melanie C:n tähdittämänä aurinkoisessa Viinijuhlassa. Olemme onnistuneet saamaan upean esiintyjäjoukon, joka palvelee laajasti kuulijakuntaamme. Asiakaspalautteiden perusteella tapahtumaa on kehitetty entisestään niin järjestelyiden, kuin ruuan ja juoman osalta. Haluamme myös kiittää kumppaneitamme ja yhteisöä siitä että Viinijuhlat rokkaa jälleen. Tervetuloa mukaan!"

Tapahtuman kaikki lipputyypit nyt myynnissä

Kokkolan Viinijuhlien yhteistyökumppani OP Keski-Pohjanmaa tarjoaa artistijulkaisusta alkaen kampanjahintaisia lippuja tapahtumaan. OP Keski-Pohjanmaan tarjoama lippuetu koskee ainoastaan kaikkia kahden päivän lippuja ja kampanja on voimassa sunnuntaihin 19.5. klo 23.59 asti. Maanantaina 20.5. klo 00.00 kampanjalippujen hinnat nousevat keväthintaisiksi lipuiksi. Lisäksi yhden päivän liput ovat nyt myynnissä keväthinnoin.

 

LIPUT:

OP Keski-Pohjanmaa kampanjaliput (hinnat voimassa 19.5. klo 23.59 asti):

2 päivää normaalilippu 79,90€

2 päivää VIP-lippu 139,90€

2 päivää DELUXE VIP -lippu 179,90€

 

Päiväliput (hinnat voimassa 23.6. klo 23:59 asti):

1 päivän normaalilippu 49,90€

1 päivän VIP-lippu 89,90€ 

1 päivän Deluxe VIP-lippu 109,90€

 

Lue myös nämä

Pieni muutos ohjelmistoon

Pieni muutos ohjelmistoon   Vesterinen Yhtyeineen joutuu valitettavasti perumaan esiintymisensä ensi kesän Kokkolan Viinijuhlilla.Korvaava artisti tullaan julkaisemaan pian ja ohjelmisto tulee täydentymään myöhemmin! Kokkolan Viinijuhlilla nähdään