Kesän 2021 aftermovie on julkaistu

Heinäkuun lopulla Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa koettiin unohtumattomia hetkiä, kun pääsimme nauttimaan musiikista, hyvästä juomasta ja ruuasta historian ensimmäisen Kokkolan Viinijuhlien merkeissä. Viime kesänä ensimmäistä kertaa Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa järjestetty Kokkolan Viinijuhlat juhlitaan jälleen tulevana kesänä 29.-30.7.2022. Tapahtuma sai tänä vuonna loistavan vastaanoton ja keräsi Suntin varrelle tapahtumapuistoon yli 10 000 kävijää.


”Kiitos mukavasta ja hyvin järjestetystä viikonlopusta! On ihanaa, että Kokkolassakin on tällaisia tapahtumia. Todella onnistunut, hieno tapahtuma. Juuri sitä mitä Kokkola on kaivannut.”  -Asiakaspalaute 2021 tapahtumasta

Pääset takaisin Viinijuhlien tunnelmaan Facebook sivujemme kautta, johon on nyt julkaistu viralliset festivaalikuvat. Kuviin pääset klikkaamalla tästä linkistä! Lisäksi kesätunnelmasta pääsee nauttimaan Kokkolan Viinijuhlien upean aftermovien parissa, jonka voit katsoa meidän Facebook sivuiltamme tai YouTubesta.

(klikkaa kuvaa katsoaksesi Kokkolan Viinijuhlat 2021 aftermovie)

 

Kokkolan Viinijuhlat palaa jälleen heinäkuussa 2022 tuttuun tapahtumapuistoon. Tapahtuma on kokonaisuudessaan K18. Ensi viikolla on luvassa upeita uutisia kun julkaisemme ensi kesän ohjelmiston sekä lipunmyynt käynnistyy huippuedullisella Early Bird -tarjouksella!

Lue myös nämä

Kokkolan Viinijuhlien koko ohjelmisto ja aikataulut julkaistu

Kokkolan Viinijuhlat järjestetään heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 28.-29.7. Kokkolan tapahtumapuistossa. Festivaalin ohjelmisto täydentyy nyt neljällä uudella tähtiartistilla, kun lavalla nähdään saksalainen eurodance-yhtye Mr. President, legendaarinen suomirock-yhtye