fbpx

Liput

KAKSI PÄIVÄÄ 99,90€

Osta lippu:


KAKSI PÄIVÄÄ BOLT VIP 189,90€

Osta lippu:


VIP alue sijaitsee aivan lavan välittömässä läheisyydessä josta on erinomainen näkymä lavalle. VIP lippu sisältää:

 Oma sisäänkäynti festivaaleille
 Ilmainen narikka sisäänkäynnin yhteydessä
 VIP-alueen laadukkaat palvelut
– oma anniskelualue
– erilliset wc-tilat

KAKSI PÄIVÄÄ BOLT DELUXE VIP 229,90€

Osta lippu:


VIP alue sijaitsee aivan lavan välittömässä läheisyydessä, josta on erinomainen näkymä lavalle. DELUXE VIP lippu sisältää:

 Oma sisäänkäynti festivaaleille
 Ilmainen narikka sisäänkäynnin yhteydessä
 VIP-alueen laadukkaat palvelut
– oma anniskelualue
– erilliset wc-tilat
 Hans Välimäen suunnittelema ja toteuttama VIP-ruoka tapahtumassa

Huippukokki Hans Välimäki suunnittelee ja toteuttaa Kokkolan Viinijuhlien Deluxe VIP-ruokailun!

Hans Välimäki on Suomen kansainvälisesti tunnetuin keittiömestari ja ravintoloitsija sekä pidetty TV-persoona. Vuosien varrella Hans on ollut mukana Kokkisodassa, Top Chef Suomessa, Hansin matkassa sekä viimeisimpänä Kuppilat Kuntoon Hans Välimäki ohjelmassa. Välimäki on toistaiseksi ainoa suomalainen kokki, joka on ansainnut työllään kaksi Michelin-tähteä.

Päiväliput tulevat myyntiin myöhemmin!

TIETOA LIPUISTA

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeksi, jolla pääsee liikkumaan tarvittaessa edestakaisin festivaalialueelle. Ranneke on henkilökohtainen.

Saapuessasi festivaaleille lippusi luetaan porteilla elektronisesti ja vaihdetaan rannekkekksi. Ranneke kiinnitetään suoraan sinun ranteeseesi, eikä sitä ole mahdollista siirtää eteenpäin toiselle henkilölle. Rikkinäinen ranneke ei oikeuta sisäänpääsyyn.

Lippujen hinnat voimassa ennakkoon ostettuna hinnaston mukaisena. Festivaalin porteilla voimassa erillinen porttihinnasto.

KORONA OHJEISTUS

Tapahtuma seuraa ajankohtaisesti viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Festivaali järjestetään suunnitelman mukaisesti täysimääräisenä tapahtumana heinäkuussa 2022. Tapahtuman toteutusta muokataan tarvittaessa vastaamaan viranomaisten ohjeistusta. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu lippu automaattisesti uuteen festivaalipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, on lippu mahdollista palauttaa poislukien palvelumaksun osuus. Lippua ei ole mahdollista palauttaa omasta tahdosta ilman, että tapahtuma on peruutettu kokonaisuudessaan.

LIPUN OSTAJAN VASTUU

Ostathan lippusi vain valtuutetulta jälleenmyyjältä (NetTicket tai Lippupiste) jotta vältyt huijauksilta! Kokkolan Viinijuhlat ei korvaa väärennettyjä lippuja eikä pysty auttamaan huijaustapauksissa, vaan ne ovat aina poliisiasioita.

Väärinkäytösten välttämiseksi valokuvaa lipusta ei koskaan kannata jakaa esimerkiksi somessa.

Ostettu pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Yksittäisen artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.

KULTTUURISETELEILLÄ MAKSAMINEN

Kulttuuriseteleillä maksaminen on mahdollista ainakin osassa Lippupisteen fyysisissä myyntipisteissä (riippuen myyntipaikkakohtaisista sopimuksista) – tarkista ajankohtaiset tiedot Lippupisteen sivuilta. Kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä vain ennakkolippuihin. Festivaalin portilla ei ole mahdollista maksaa kulttuuriseteleillä. 

Kulttuuriseteleillä on mahdollista osaa vain normaaleja pääsylippuja, sillä valitettavasti VIP-lippuihin kuuluva ruokailu ei kuulu kulttuurisetelin etuuden piirin verottajan ohjeiden mukaisesti. 

AVUSTAJAN LIPPU

Avustaja pääsee festivaalille samalla lipulla avustettavan henkilön kanssa. Palvelu on tarkoitettu henkilöille joilla on saattajakortti tai EU:n Vammaiskortti.

Avustaja ei tarvitse erillistä lippua eikä hän saa omaa ranneketta, vaan hänen tulee kulkea joka päivä avustettavan henkilön kanssa samaan aikaan festivaalialueelle. VIP-lippujen ruokailu ei kuulu avustajalle maksutta samalla lipulla.

Alueelta löytyy INVA-WC sekä katsomokoroke.

Pin It on Pinterest

Share This