fbpx

Tapahtuman tarjonnassa yli 200 erilaista juoma- ja ruokatuotetta!

Luvassa on premium-tason festivaali aikuisille Kokkolan keskustan läheisyydessä. Vahvan esiintyjäkattauksen lisäksi tapahtumassa ovat korkeatasoiset juoma- ja ruokapalvelut, sekä erillinen viinikylä.

Musiikkiin, ruokaan ja juomaan keskittyvän festivaalin ruokamaailmassa nähdään Top Chef Suomi- ja Kuppilat Kuntoon tv-ohjelmista tunnettu arvostettu huippukokki Hans Välimäki. Lisäksi ruokamaailmassa nähdään tv- ohjelmistaan tunnetuksi tullut Ville Haapasalo, joka valmistaa festivaaleilla Haapasalo Hatsapureja.

Tapahtuman viinikylässä mukana:
Beverage Partners Finland
Hartwall Viinisi
Pirula
BB Wines
NP Brewers 
Kahakka Brewery
Vaasa Fools Paradise
Bad Santa 

Oluiden ystäville tuovat NP Brewers, Kahakka Brewery sekä Pirula panimoidensa tuotteita. Viineissä tuotteitaan esittelee BB Wines, Beverage Partners Finland, Pirula, sekä Hartwall Viinisi. Viilennystä voi hakea Bad Santan alkoholipitoisista jäätelöistä.
Tapahtuman Tasting Villagen ensimmäiset näytteilleasettajan on nyt julkaistu, lisää tietoa ja sisältöä julkaisemme kesän aikana ennen tapahtumaa.

Tapahtuman Tasting Villagen ruokamaailmassa mukana:
Haapasalon Hatsapuri
Burger Village
Burgerpaja
Harri´s Food Factory
Sqizza
Kach.i
Hans Välimäki

Tapahtuman ruokamaailmasta löydät laajan ja monipuolisen tarjonnan erilaisia ruokia. Halusit sitten perinteistä festariruokaa kuten burgeria tai sitten hieman erikoisempaa kuten Haapasalon Hatsapuri juustopiiraat. Harri´s Food Factorysta voit tilata vaikka ranskalaiset kaviaaridipin kera, tai Sqizzasta aitoa roomalaista pizzaa, valinta on sinun.

Pin It on Pinterest

Share This