fbpx

Tilaamalla uutiskirjeemme pääset kurkistamaan kulissien taakse ja kuulet uutisemme ensimmäisten joukossa! Voit koska tahansa peruuttaa tilauksesi.

Kiinnostaako sinua kuulla Kokkolan Viinijuhlien ajankohtaisia uutisia? Ainutlaatuiset artisti-tervehdykset? Entä kurkistus kulisseihin; ketkä ovat tapahtuman takana ja miten järjestelyt etenevät kesää kohti?

Hyväksyn tietosuojaselosteen

Tilaamalla uutiskijeen annan suostumukseni seuraavien henkilötietojeni käyttöön uutiskirjettä varten: nimi/sähköposti/muut tiedot, jotka haluan Kokkolan Viinijuhlat-organisaatiolle tällä lomakkeella ilmoittaa. Suostumus on peruttavissa milloin tahansa. Tämä pohjautuu EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n artiklan 6, kohdan 1, 1. lauseeseen. Olen yli 16 vuotias, tai muutoin vanhempani ovat antaneet hyväksyntänsä tietojeni käyttöön. Emme anna tietojasi kolmansien osapuolten käyttöön. Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihisi liittyen: suostumuksen peruminen, tietojen saanti, korjaus ja täydentäminen, poistaminen, rajoittaminen, jäsennellyn tiedonannon saaminen ja/tai vastalauseen tekeminen valvovalle viranomaiselle (EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n artikla 7, kohdat 3, 15-18, 20 ja 77). Poistamme tietosi pyynnöstäsi tai lain mukaisten säilytysaikojen mukaisesti. Jos haluat perua tilauksesi tai toimeenpanna oikeuksiasi, ota yhteyttä: info@kokkolanviinijuhlat.fi.

Pin It on Pinterest

Share This