fbpx

Food & Wine

Kokkolan Viinijuhlien Wine Tasting Villagessa pääset nauttimaan erilaisia juomia Mojitosta Malbeciin. Laaja valikoima viinejä, oluita sekä trendikkäitä drinkkejä alan ammattilaisilta. Voit maistella makuja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Viiniä vai olutta – valinta on sinun! Tule nauttimaan upeasta tarjonnasta.

Tapahtuman viinikylässä mukana:
Beverage Partners Finland
Hartwall Viinisi
Pirula
Viinitie
NP Brewers 
Kahakka Brewery
Vaasa Fools Paradise
Bad Santa 

Oluiden ystäville tuovat NP Brewers, Kahakka Brewery sekä Pirula panimoidensa tuotteita. Viineissä tuotteitaan esittelee Viinitie, Beverage Partners Finland, Pirula, sekä Hartwall Viinisi. Viilennystä voi hakea Bad Santan alkoholipitoisista jäätelöistä.

Tapahtuman Tasting Villagen ensimmäiset näytteilleasettajan on nyt julkaistu, lisää tietoa ja sisältöä julkaisemme kesän aikana ennen tapahtumaa.

Food Village eli ruokamaailmamme on laaja ja tasokas. Ruokamyyntipisteet saapuvat Kokkolan Viinijuhlille ympäri Suomen ja tuovat tapahtumaan makuja ympäri maailman. Jättikatkaravuista juustohampurilaisiin! Food Villagen monipuolinen ja laadukas valikoima tarjoaa jokaiselle festivaalikävijälle kulinaarisen kokemuksen! Pyrimme huomioimaan kaikki ruokavaliot, ja kaikille tulee löytymään syötävää. Päivitämme ruokavaihtoehtoja kevään aikana.
 

Musiikkiin, ruokaan ja juomaan keskittyvän festivaalin ruokamaailmassa nähdään Top Chef Suomi- ja Kuppilat Kuntoon tv-ohjelmista tunnettu arvostettu huippukokki Hans Välimäki. Lisäksi ruokamaailmassa saatavilla Haapasalo Hatsapureja!

Tapahtuman ruokamaailmassa mukana:
Haapasalon Hatsapuri
Burger Village
Harri´s Food Factory
Sqizza
Kach.i
Hans Välimäki

Tapahtuman ruokamaailmasta löydät laajan ja monipuolisen tarjonnan erilaisia ruokia. Halusit sitten perinteistä festariruokaa kuten burgeria tai sitten hieman erikoisempaa kuten Haapasalon Hatsapuri juustopiiraat. Harri´s Food Factorysta voit tilata vaikka ranskalaiset kaviaaridipin kera, tai Sqizzasta aitoa roomalaista pizzaa, valinta on sinun.

Pin It on Pinterest

Share This