fbpx

info

TÄRKEÄÄ TIETOA TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISESTÄ

Tapahtuman järjestäjällä on vahva osaaminen poikkeusoloissa tapahtumien järjestämisestä. Toimenpiteitä epidemian ehkäisemiseksi otetaan tarvittaessa käyttöön, mikäli tapahtuman ajankohtana ohjeistukset ja suositukset niin velvoittavat. Tapahtuma seuraa ajankohtaisesti viranomaisten ohjeistuksia ja säädöksiä. Festivaali järjestetään suunnitelman mukaisesti täysimääräisenä tapahtumana heinäkuussa 2021. Tapahtuman toteutusta muokataan tarvittaessa vastaamaan viranomaisten ohjeistusta. Tapahtuman siirtyessä käy ostettu lippu automaattisesti uuteen festivaalipäivään. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, on lippu mahdollista palauttaa poislukien palvelumaksun osuus.

TIETOA TAPAHTUMASTA
Kokkolan Viinijuhlat järjestetään 30.-31.7.2021 Kokkolan Tapahtumapuisto (avataan heinäkuussa 2021). Tapahtumapaikan osoite: Suntin raitti, 67100 Kokkola.

IKÄRAJA
Koko festivaalialue on kokonaisuudessaan on K-18.

ALUEELLE SAAPUMINEN
Tapahtuma järjestetään Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa aivan keskustan tuntumassa, noin 500 metrin päässä Kokkolan torilta, joten erillisiä kuljetuksia festivaalialueelle ei järjestetä.

LIPPUJEN VAIHTO RANNEKKEEKSI
Kaikki liput vaihdetaan rannekkeeksi, joilla on tarvittaessa edestakainen kulku festivaalialueelle.

ENNAKKOVAIHTO PISTE
Kauppakeskus Chydenia torstaina 29.7. klo 15-19

Ennakkolippujen vaihtopisteellä mahdollista vaihtaa kaikki muut lipputyypit, paitsi lauantain normaalit pääsyliput. Lauantain normaalit liput vaihdetaan rannekkeeksi lauantaina festivaalin portilla.

Festivaaliportin yhteydessä olevat ennakkolippujen vaihtopiste, narikka sekä VIP- palvelupisteen aukioloajat:
Perjantai 30.7. klo 14.00- 03.00
Lauantai 31.7. klo 13.30- 03.00

FESTIVAALIN PORTIT AVOINNA
Perjantai 30.7. klo 15.00- 03.00
Lauantai 31.7. klo 14.30- 03.00

ESTEETTÖMYYS
Kokkolan Viinijuhlat on esteetön festivaali. Pyrimme takaamaan kaikille, myös liikkumisrajoitteisille asiakkaillemme, mahdollisimman laadukkaan ja miellyttävän kokemuksen. Tapahtuma-alueen portilta on yhtenäinen tasainen alusta aina esiintymislavan edustalle saakka, joten lavan läheisyyteen on kaikkien helppo liikkua, myös apuvälineiden kanssa.

NARIKKA
Festivaalin portilla on maksullinen narikkapalvelu, johon voit jättää tavarasi säilytykseen tapahtuman ajaksi. VIP-asiakkaille lipun hintaan sisältyvä narikka löytyy VIP-sisäänkäynniltä.

JUOMA JA RUOKA
Festivaalialueelta löytyy runsaasti erilaisia myyntipisteitä sekä erilaisia anniskelupisteitä. Festivaalin ruokavalikoima on erittäin tasokas ja laaja. Yhteneväisen anniskelualueen ansiosta voit liikkua vapaasti koko tapahtuma-alueella juomien ja ruokien kanssa. Alueelta löytyy myös monipuolinen Tasting Village, josta lisätietoa täältä.

MAKSUVÄLINEET
Maksuvälineenä toimivat yleisimmät maksukortit sekä käteinen. Suosithan korttimaksua sekä lähimaksua kontaktin välttämiseksi.

LÖYTÖTAVARAT
Löytötavaroita voi tiedustella narikasta tapahtuman aikana. Arvokkaat löytötavarat toimitetaan poliisilaitoksen löytötavarapisteeseen tapahtuman jälkeen.

VIRALLISET JATKOT
Tapahtuman virallisia jatkoja ei poikkeuksellisesti juhlita vuonna 2021.

  ENSIAPU
  Festivaalialueella on ensiapupiste ja kaksikielinen, osaava ensiapuhenkilökunta.

  Mikäli sairastut kesken tapahtuman, vältä kontaktia ja siirry välittömästi ensiapupisteelle.

  TURVALLISUUS
  Tapahtuman järjestyksestä ja turvallisuudesta huolehtii turvallisuusalan ammattiorganisaatio X-SEC TURVAPALVELUT. X-Sec on koko Suomessa toimiva turvallisuuden moniosaaja, jonka päätoimiala on tapahtumaturvallisuus. He ovat toimineet jo vuodesta 2008, toteuttaen vuosittain satojen suurien ja pienten yleisötilaisuuksien turvallisuuskokonaisuuksia.

  Turvallisuustoiminnan keskiössä ovat hyväntuuliset järjestyksenvalvojat, jotka vastaavat turvallisesta viihtymisestäsi ja toimivat oppainasi, mikäli tarvitset apua tai ohjausta tapahtumamme aikana. Tapahtumamme suunnittelussa teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten sekä turvallisuusorganisaatiomme kanssa, jotta tapahtumamme olisi sinulle mahdollisimman toimiva ja turvallinen vallitsevasta tilanteesta huolimatta. #hyvänmielenturvapalvelut

  Tuhansien ihmisten joukossa hyvä festarihenki ja muiden kunnioittaminen on ensiarvoisen tärkeää. Meillä on nollatoleranssi väkivaltaa ja aggressiivista käytöstä kohtaan, jokaisen fyysista koskemattomuutta kunnioitetaan. Mikäli näet tai koet ikävää käytöstä, käänny kenen tahansa järjestyksenvalvojan tai festivaalityöntekijän puoleen.

  KIELLETYT ESINEET
  *Lasipullot ja tölkit. Tyhjät muoviset vesipullot ovat sallittuja!
  (max 0,5L läpinäkyvä pullo)

  *Alkoholi ja päihteet, huumausaineet
  *Ampuma- ja teräaseet sekä suurikokoiset kovat esineet
  *Lakkapullot (esim hiuslakkapullo)
  *Sateenvarjot
  *Selfiekepit
  *Radiopuhelimet
  *Lemmikit – poikkeuksena merkityt opaskoirat sallitaan
  *Ammattimaisia valokuvaus- tai videointivälineitä. *Pienikokoiset digikamerat ja kompaktit järjestelmäkamerat ilman SUURIA jalustoja ovat sallittuja

  Sisäänkäyntien yhteydessä on turvatarkastus!
  Sääntöjen rikkomisesta järjestyksenvalvojalla on oikeus tarvittaessa poistaa ranneke / estää sisäänpääsy.

  TAPAHTUMASSA KUVAAMINEN
  Tapahtumassa tallennetaan kuvia sekä videokuvaa tapahtumajärjestäjän käyttöön. Mikäli et halua kuvaasi julkaistavan, mainitsethan siitä kuvaajalle kuvan ottamisen yhteydessä. Kuvia voidaan käyttää Nordic Liven tapahtumien markkinoinnissa.

  LIPUN OSTAJAN VASTUU

  • Ostathan lippusi vain valtuutetulta jälleenmyyjältä (Lippupiste tai NetTicket) jotta vältyt huijauksilta! Kokkolan Viinijuhlat ei voi korvata väärennettyjä lippuja tai auttaa huijaustapauksissa, vaan ne ovat poliisiasioita.
  • Väärinkäytösten välttämiseksi valokuvaa lipusta ei koskaan kannata jakaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.
  • Ostettu pääsylippu on tapahtumaan kokonaisuutena, ei vain tiettyä artistia varten. Artistin peruuttaminen ei ole syy lippujen palautukselle.

  Pin It on Pinterest

  Share This