fbpx

Nigthwishin solistina tunnettu Tarja Turunen sekä Kolmas Nainen-yhtye kiinnitetty Kokkolan Viinijuhlille!

Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa 30.-31.7.2021 järjestettävä uusi merkittävä kaksikielinen festivaalitapahtuma on kiinnittänyt esiintyjikseen Nightwishin solistinakin tunnetuksi tulleen Tarja Turusen. Turunen nähdään Kokkolassa perjantaina 30.7. erikoiskeikalla yhdessä bändinsä kanssa. Lisäksi ohjelmistoon kiinnitetään mm. kappaleista “Tästä asti aikaa” ja “Hyvää ja kaunista” tunnettu kotimainen yhtye Kolmas Nainen.

Luvassa on premium-tason festivaali aikuisille Kokkolan keskustan läheisyydessä. Vahvan esiintyjäkattauksen lisäksi tapahtumassa tärkeässä osassa ovat korkeatasoiset juoma- ja ruokapalvelut sekä erillinen viinikylä. Viinikylän näytteilleasettajat julkaistaan myöhemmin alkukesän aikana. Tapahtuman ikäraja on kokonaisuudessaan K18.

Kokkolan Viinijuhlien juontajana nähdään Radio Suomipopilta tuttu Hovimuusikko Ilkka.

Päiväkohtainen ohjelma:

Perjantai 30.7.2021
APOCALYPTICA
TARJA TURUNEN
J.KARJALAINEN
IDA PAUL & KALLE LINDROTH
ARTTU WISKARI
ELASTINEN
ONEVIOLIN

Lauantai 31.7.2021
EUROPE (SE)
KOLMAS NAINEN
SAMULI EDELMANN
ERIN
RESSU REDFORD
REINO NORDIN

Tapahtuma tavoittelee Kokkolan uuteen tapahtumapuistoon yli 10 000 kävijää oheistapahtumineen viikonlopun aikana

Osana festivaalialuetta on Tasting Village viinikylä, jossa tullaan maistelemaan kotimaisia ja kansainvälisiä laatuviinimerkkejä. Tasting Villagen yhteistyökumppanit julkaistaan kevään ja alkukesän 2021 aikana.

Organisaatiomme valmius toteuttaa Kokkolan Viinijuhlat on erittäin hyvä. Hallituksen tuorein näkemys siitä, että loppukesän tapahtumia on mahdollista järjestää jopa ilman rajoitustoimia on erittäin positiivinen signaali festivaalille. Tarvittaessa tapahtuman järjestelyt mukautetaan vallitseviin rajoituksiin. 

Olemme kasanneet Kokkolan Viinijuhlien ohjelmaa kokkolalaisten ja keskipohjalaisten esittämien toiveiden ja mieltymysten pohjalta. Tavoitteenamme on rakentaa Kokkolan Viinijuhlat -tapahtumasta Keski-Pohjanmaan suurin festivaalitapahtuma kansallisesti. Tapahtumasta luomme heti ensimmäisenä järjestämisvuotenaan korkeatasoisen kaksikielisen K18- festivaalin aikuisille. Huomioimme festivaalin toteutuksessa Kokkolan upean yli 400 vuotisen vahvan kulttuurihistorian ja toteutuksesta tehdään tyylikäs sekä tasokas.

Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtuma tulee tarjoamaan loistavat palvelut sekä upean festivaalimiljöön. Olemme tutustuneet huolella Kokkolaan heinäkuulle 2021 valmistuvan tapahtumapuiston alueeseen ja lähdemme yhdessä Kokkolan kaupungin kanssa rakentamaan näyttävää ensimmäistä festivaalitapahtumaa uuden upean tapahtumapuiston ympärille. Tapahtumapuisto sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Kokkolan torista, eli alue on myös erittäin hyvin saavutettavissa. Luvassa on musiikin, ruoan ja juoman juhlaa heinäkuun lopussa Kokkolassa!” kertoo Tommi Mäki, Kokkolan Viinijuhlien promoottori.

Pin It on Pinterest

Share This