fbpx

Uutena artistikiinnityksenä kotimaan kärkiartisti LAURI TÄHKÄ! Tapahtuman ohjelmistoon on aikaisemmin julkaistu mm. ruotsalainen Europe, Apocalyptica, Arttu Wiskari, Tarja Turunen, J.Karjalainen, Erin, Elastinen sekä Kolmas Nainen.

Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa 30.-31.7.2021 järjestettävä uusi merkittävä kaksikielinen festivaalitapahtuma on kiinnittänyt lauantaille 31.7. kotimaan yhden suosituimmista artisteista, Lauri Tähkän!

Lauri Tähkä, on suomalainen muusikko ja lauluntekijä. Pitkän ja menestyksekkään uran tehnyt Tähkä on aiemmin nähty Lauri Tähkä ja Elonkerjuu -yhtyeen keulakuvana. Tähkä siirtyi vuonna 2011 soolouralle. Karismaattinen laulaja on musiikin lisäksi toiminut tähtivalmentajana The Voice Of Finlandissa, sekä vieraillut myös Vain Elämää -ohjelmassa viidennellä kaudella.  Lauri Tähkä on julkaissut viisi albumia, joista uusin on ”Meidän tulevat päivät”. Albumin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. ”Palavaa vettä” sekä ”Jääkukkia”. Loistavan vastaanoton on saanut myös uusin Lauri Tähkän single ”Aavikko”. 

Pin It on Pinterest

Share This