fbpx

Ensimmäistä kertaa järjestetty Kokkolan Viinijuhlat keräsi uuteen tapahtumapuistoon 10100 kävijää rikkoen kävijätavoitteensa.

Kokkolan Viinijuhlat järjestettiin kuluvana viikonloppuna ensimmäistä kertaa uudessa tapahtumapuistossa. Laaja tapahtuma-alue uudessa tapahtumapuistossa tarjosi mahdollisuuden väljäänkin festarointiin.

Tapahtumassa esiintymässä nähtiin mm. EuropeApocalypticaLauri TähkäArttu WiskariElastinenJ. KarjalainenRessu RedfordReino Nordin, Erin sekä monia muita tähtiartisteja. Festivaalin juontajana toimi Radio Suomipopilta tuttu Hovimuusikko Ilkka.

Viini- ja ruokamaailman tarjonnassa oli yli 200 erilaista juoma- ja ruokatuotetta. Wine & Food Tasting Villagessa nähtiin mm. Beverage Partners Finland, BB Wines, NP Brewers, Haapasalon Hatsapuri, Harri´s Food Factory sekä monia muita.

Huippukokki Hans Välimäen suunnittelema ja toteuttama Viinijuhlien Deluxe VIP-ruokailu keräsi paljon kiitosta.

Kuluneena viikonloppuna järjestetty premium-tason festivaali aikuisille Kokkolan keskustan läheisyydessä keräsi uuteen tapahtumapuistoon 10 100 asiakasta viikonlopun aikana. Vahvan esiintyjäkattauksen lisäksi tapahtumassa oli korkeatasoiset juoma- ja ruokapalvelut. Tapahtuman ikäraja oli K18.

Musiikkiin, ruokaan ja juomaan keskittyvän festivaalin Deluxe VIP-ruuan suunnittelusta ja valmistuksesta vastasi Top Chef Suomi- ja Kuppilat Kuntoon tv-ohjelmista tunnettu arvostettu huippukokki Hans Välimäki. Deluxe VIP menu keräsi asiakkailta paljon kehuja ja kiitosta.

Uuden tapahtumapuiston laaja alue tarjosi mahdollisuuden väljäänkin festarointiin. Tapahtuma-alue keräsi paljon kiitosta kokkolalaisilta monipuolisuudellaan ja runsaudellaan. Alueelta löytyi mm. runsaasti erilaisia katoksia sekä varjoja, jotta tapahtuma oli kokemuksena upea säästä riippumatta.

”Olemme erittäin tyytyväisiä ensimmäistä kertaa järjestettyyn Kokkolan Viinijuhlat tapahtumaan. Kaikki sujui viikonlopun aikana upeasti ja uuden tapahtumapuiston erinomainen tapahtumainfra toimi hienosti. Oli koko tiimillemme suuri ilo ja kunnia päästä tuottamaan Kokkolan uuden tapahtumapuiston ensimmäinen tapahtuma. Erityisen suuren kiitoksen haluamme osoittaa upeille yhteistyökumppaneillemme sekä pitkälti alueen urheiluseuroista koostuneille talkoolaisillemme. Erityiskiitoksen osoitamme myös Kokkolan kaupungille, jonka kanssa yhteistyö on ollut alusta saakka saumatonta ja sujuvaa. Kokkolan Viinijuhlat tullaan järjestämään myös ensi kesänä. Ensi vuoden festivaalin järjestelyt ovat jo käynnissä ja emme malta odottaa että pääsemme kertomaan teille lisää! Tulemme julkaisemaan vielä loppuvuoden aikana uutisia ensi vuoden tapahtumaa koskien.” kommentoi Kokkolan Viinijuhlien promoottori Tommi Mäki.

Pin It on Pinterest

Share This