fbpx

Musiikkiin, ruokaan ja juomaan keskittyvän festivaalin ruokamaailman ensimmäinen julkaistava yhteistyökumppani on Top Chef ja Kuppilat Kuntoon tv-ohjelmista tunnettu arvostettu huippukokki Hans Välimäki. Hän suunnittelee ja toteuttaa Viinijuhlien VIP-ruokailun ja tuottaa ruoka-annoksia myös festivaalin ruokamaailmaan.

Hans Välimäki on kansainvälisesti tunnustettu ravintoloitsija ja keittiömestari. Hansin paremmin tuntevat saattaisivat kuvailla häntä äkkipikaiseksi ja kärsimättömäksi, mutta myös äärimmäisen intohimoiseksi, keittämiselle ja hyvälle ruoalle omistautuneeksi mestariksi. Välimäki on toistaiseksi ainoa suomalainen kokki, joka on ansainnut työllään kaksi Michelin-tähteä.

Ravintoloiden lisäksi Välimäki on suomalaisille TV:stä tuttu. Vuosien varrella mm. Kokki sota, Top Chef Suomi, Hansin matkassa sekä viimeisimpänä Kuppilat Kuntoon Hans Välimäki ovat keränneet katsojat ruutujen äärelle.

Hans Välimäen suunnittelema VIP-menu saatavilla Kokkolan Viinijuhlilla 30.-31.7.2021 osana Deluxe VIP-lippuja. Liput myynnissä nyt Lippupisteessä ja NetTicketissä.

Yhden päivän DELUXE VIP lippu 159,90€
Kahden päivän DELUXE VIP lippu 199,90€

Pin It on Pinterest

Share This