fbpx

Kokkolan Viinijuhlien lipunmyynti käynnistyi tänään keskiviikkona 20.1. kello 9.00 erittäin vilkkaana. Ensimmäiset myynnissä olleet ennakko-ostajan Early Bird -tarjoushintaiset liput myytiin loppuun jo iltapäivään mennessä; alle viidessä tunnissa.

Valtavan kysynnän vuoksi, myyntiin lisättiin vielä pieni erä Early Bird -lippuja. Ne myytiin loppuun myös vain kahdessa tunnissa!

Kokkolan Viinijuhlat otettiin erittäin hyvin vastaan – kiitos siitä kuuluu jokaiselle lipunostaneelle asiakkaallemme! Odotamme innolla tulevaa kesää, näin vilkkaana käynnistynyt lipunmyynti kertoo että tapahtumalle on selkeästi kysyntää Kokkolassa. Tapahtuman kävijätavoitteemme 10 000 kävijää on täyttymässä poikkeuksellisen vauhdikkaasti ja ihmiset selvästi kaipaavat live-elämyksiä.” kertoo Kokkolan Viinijuhlien promoottori Tommi Mäki lippujen loppuunmyymisen yhteydessä.

Kokkolan Viinijuhlat on enemmän kuin festivaali. Viinijuhlat on monipuolinen yhdistelmä loistavia esiintyjiä, musiikkia, laadukasta ruokaa ja korkeatasoisia juomapalveluita. Tämä korkealuokkainen yhdistelmä tulee kokea itse!

NYT JULKAISTU OHJELMISTO

EUROPE (SE)
APOCALYPTICA
J.KARJALAINEN
ARTTU WISKARI
ELASTINEN
IDA PAUL & KALLE LINDROTH
SAMULI EDELMANN
ONEVIOLIN
ERIN
RESSU REDFORD
REINO NORDIN
  + lisää julkistuksia vielä tulossa!

Pin It on Pinterest

Share This